Houten Kozijnen

Kozijnen zijn zeer gezichtsbepalend in een kamer.
Waarom besteden we vaak meer aandacht aan een schilderij in huis dan aan het kozijn?

Kozijnen zorgen voor balans in een kamer en brengen het gevoel van buiten naar binnen.

Houten kozijnen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en de natuurlijke uitstraling van houten kozijnen is dan ook waar veel mensen voor vallen.
Men kan ervoor kiezen om de zogenaamde montagekozijnen te nemen ofmen kan de voorkeur geven aan het laten maken van houten kozijnen, waarbij men nog meer mogelijkheden heeft met betrekking tot uitvoering en soort hout dat gebruikt moet gaan worden voor de kozijnen. Hout is een natuurproduct, het leeft. Er zijn veel verschillende soorten hout die geschikt zijn voor het maken van een kozijn. Iedere houtsoort heeft zijn eigen kwalificaties zoals levensduur, hardheid en kleur.

Deuren

Een voordeur is een sfeermaker bij uitstek!
Deuren zijn dus een belangrijke sfeermaker voor uw woning, ze bepalen (een deel van) de uitstraling van uw woning. Vormgeving en kleur zijn hierin zeer belangrijk, deze moeten aansluiten bij het eigen gezicht of het karakter van uw woning, of dat u de woning wilt geven. U kunt ervoor kiezen om een voordeur te zoeken die qua kleur en uitstraling aansluit bij de rest van de woning of u doet het tegenovergestelde en kiest een hele andere kleur voordeur
uit, waardoor u de voordeur extra op laat vallen
.
Het maken van een kozijn is maatwerk, wij komen uw kozijn graag bij u thuis opmeten.
Uiteraard maken wij graag een offerte voor u!
Ook binnendeuren zijn volop verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, prijzen en modellen, wij adviseren u graag!

Tel. 0315-641157 Mobiel : 0653692077


Klik hier voor email