Rotte Kozijnen? Voorkom houtrot en grote investeringen! Bel de houtrotspecialist Gerard Kok in Ulft!

Alvorens te starten met het renoveren van het geveltimmerwerk van een project is het nuttig een inzicht te hebben in de aard van de storingen die daarbij voorkomen. Gerard Kok kan daarbij behulpzaam zijn door samen met opdrachtgever en/of applicateur een rondgang over het project te maken. Daarbij wordt nauwkeurig in kaart gebracht welke storingen voorkomen en welke maatregelen tot duurzame instandhouding leiden. U ontvangt naar aanleiding van de rondgang een uitgebreide rapportage.
Uiteraard ook een nette offerte voor de kosten van de reparaties.

Gerard KOk is professioneel houtrot_hersteller

De kwaliteit van werkzaamheden valt of staat met het vakmanschap van uw vakman. Leverancier Renovaid van de houtvulmiddelen is van mening dat de kwaliteit van haar producten pas tot zijn recht komt bij een juiste applicatie techniek. Renovaid heeft daarom een aantal doeltreffende en effectieve cursussen ontworpen. Gerard Kok heeft al deze cursussen met succes doorlopen en is daarvoor gecertificeerd.
Voor u vertrouwd zaken doen dus!
Opleidingen

Kleurstelling Schilderwerk en Schilderadvies Gerard Kok

De kleurstelling van het schilderwerk heeft invloed op de werking van het hout en daarmee ook op reparaties. Donkere kleuren nemen erg veel warmte op en kunnen de ondergrond daarmee zwaar belasten. Het hout kan extreem gaan werken en in combinatie met een slechte houtkwaliteit kan dit scheurvorming als gevolg hebben.
Gerard Kok adviseert daarom bij voorkeur een lichte kleurstelling toe te passen. Indien dit om esthetische redenen niet wenselijk is, is het te adviseren het project vaker te monitoren om eventuele schades snel te kunnen aanpakken.

Gerard Kok is houtrot renovator in Ulft, achterhoek,Gelderland.

Bij houtrotreparaties moet het aangetaste hout tot in het gezonde hout worden verwijderd. De schimmeldraden bevinden zich gedeeltelijk reeds in het gezonde hout. Hier geldt dat teveel weg- halen beter is als te weinig. Hiervoor heeft Gerard Kok speciaal gereedschap. En met de jarenlange ervaring met houtrot, rotte kozijnen en houtbewerking in het algemeen weet Kok-renovaties als geen ander uw kozijnen als nieuw te repareren.